Trevligt varv

Som Ola skriver, gick det nog att att grilla på puttern ikväll. Men, eftersom jag gillar köttet medium, verkade det lite riskabelt, med tanke på att det lätt skulle blivit well done.

Inte mycket att klaga över idag. Slagen satt riktigt bra, närspelet ok och puttern har vi nämnt. Fick en skön start med 4 raka birdies, bogey sedan, men återigen birdie på nästa. Hugg på elvan och go sänkt putt från ruffkant på 13, med lera på bollen. Hugg igen på 14, för att sedan göra dagens enda miss för bogey på 15. Återigen hugg på 16, för att sedan slå en kalasdrive på 17. Stod med 212 meter över vattnet, rakt in i vinden. Vi tvekade lite, men visste att en bra trä 4 skulle carra vattnet. Några sekunder senare låg bollen på kakan - birdie. Bra spoon och mindre bra wedge på sista, men putten ville i från knappa 10 meter.

Kan vara bästa ronden någonsin. 6 under på valderama i vind är jag nöjd med.

Nu blir det ledarboll med Garcia. Har spelat en del mot honom som amatör, för typ 15 år sedan. Han vann väl nästan alltid, men nu har jag en chans igen. Ska bli kul. Kul att vara i toppen igen och försöka göra lika bra jobb där.

Känns som bollbytet var ett ok val.

12.35 i morgon kör vi!

Bra val för mr nice guy, Pelle. Alla svenskar är kanongrabbar och Kingston är en annan. Likaså Gallacher, som jag spelade med idag.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!