Svettigt

Inte pga temperaturen, som ligger runt 23 grader med fortsatt stark vind. Utan pga om än tuffare bana och sämre spel.

Räddade par på de tre första hålen. Rasslade i en dubbel på fyran, efter två chippar och lika många puttar. Lim på nästa, birdie, för att sedan göra en klassisk valderamabogey på nästa - riktigt bra järn 9, riktigt bra chip, bra putt, bogey ändå. På åttan rasslade det i träden till höger, bollen kvar. Hade 125 meter till hål och lucka 20 meter vänster om green. Slicade upp en järn 8 till 2 m, birdie. Bra inspel även på nian till 6 meter, birdie.

På hål 11 hookade jag in drivern i ett buskage. Slog en provisorisk och trodde nog till 99 % att den första var borta. Hittar den långt in i snåren, men vid en väg. Då säger Siems caddie att de låg där förra året och fick fri dropp, till en droppruta på hål 16. Domare kom och mycket riktigt, fri dropp, ut på hål 16 och nästan närmare hål! Järn 9 fram, in på rätt bana igen, upp med en wedge, birdie. Årets birdie är utsedd.

Lim senare igen på 14, till metern, birdie. Greenmiss 15 och 16 - bogey, bogey. Drive vänster på 17, in i skogen, hittade lucka och kom ut. Järn 7 upp till 20 meter och fin tvåputt. Hook med trä 4 på hål 18, ut på tians fairway. Wedge upp till 7 meter och koppsnurr för birdie.

Väldigt blandat idag kan man säga. Men de bra slagen gav utdelning.

Rafa har det blivit ett par gånger, helt ok att gå med honom, men kanske räcker nu?

Vet inte vem jag helst går med, men gillar Siem. Go lirare, juste och inte omständig. Just nu känns det bra att gå bredvid Barth.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!