02/10/2011 - Kommentarer inaktiverade för inte 64

inte 64

Gårdagens fina spel och utdelning höll inte i sig. Visserligen var det bra igen, men en boll out i början gjorde det jobbigt. Sedan var det gladpack över koppen och bara 2 birdies och en treputt dessutom. Måste bli jämnare på att putta, håller inte att sätta så lite i tre dagar av fyra.

Kallt och regn idag. Blev bättre på slutet av ronden. Efter kanonväder fick vi till slut känna på lite klassisk väderlek. Min amatörs caddie tyckte jag skulle ta kort och dokumentera att jag spelat golf. Att komma hem med solbränna kan vara suspekt annars.

Väldigt snabba ryck efter tävlingen till flygplatsen. Nu på hotel på arlanda. Hem imorgon bitti och en vecka ledigt.

Ingen höjdarvecka, men en klarad cut i alla fall. Trodde på fortsatt ryck idag, men så blev det inte. Fortsatt jobb mot finalen väntar.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.