11/10/2011 - Kommentarer inaktiverade för Faro flyg

Faro flyg

Närheten till Europa brukar det heta. Igår hoppade jag i bilen vid 08.00 i riktning mot kd airport. 23.50 var det touchdown i Faro. En timme senare framme på hotellet. Bra uppvärmning för Singapore resan i alla fall.

Ingen pro am denna vecka, så idag gick vi som vanligt banan. Har varit här ett par gånger nu och tycker jag känner banan väl. Mycket drives och generellt gott om plats. I vädret som råder och som kommer råda, krävs det birdies. Blev mycket träning under hemmaveckan, men jag får säga att det var lite behagligare att mysa ut bollarna i 30 grader här.

Blir nog trä 4 i bagen denna vecka. Provade ut denna i Barcelona i april/maj och nu får den nog chansen. Ian på Callaway undrade om jag alltid har en sån lång inkörningsperiod och frågade om jag träffade min fru när jag var 8 år typ. Som jag ser det nu, kommer inte järn 2 behövas någon gång. Trä 4 kanske ett par slag.

Lite nyheter har kommit från Callaway, lite hemligt än, men något kanske hoppar in i uppställningen.

Blir för övrigt min och Phils sista vecka. Barth kommer gå resten av året och sedan får vi se vad som händer och fötter.

Jag tycker vi säger så.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.