23/10/2011 - 15 comments

Det tog sig, mer

Långa puttar i för birdie på tvåan och trean. Kändes som det kunde bli något bra då. Följde snabbt upp med en dålig bogey på fyran. Tvåputt för birdie på åttan.

Sista 9 var det vasst. Missade en knapp metersputt för birdie på 11, men sen kom dom. Birdie 12 och 13. Birdie igen på 16 och 17. På 16 hade vi 148 meter, flagg precis över vatten, ingen järn 8. Fick pumpa en nia och det var rätt gött att se den landa metern från hål.

Halvcirkus på 18. Drivemiss höger, mask bakom träd. Tvungen att hooka massor, men en stor leaderboard i vägen bland träden. Tillkallade domare, men fick inte fri dropp pga att boarden inte var mellan mig och flaggan i riktning. Så, jag fick slå ändå och hoppas på att missa boarden. Det gjorde jag och bollen kom till greenbunkern på nåt magiskt vis. Upp och i för par.

Bra vecka ändå, framförallt bra helg.

Tror Garcia vann, inte på målfoto precis.

Partreorna fortsätter gå bra, några under par igen denna vecka på dom.

Hotell vid Valencia flygplats nu, flyger i morgon till Malaga. Inget internet på rummet, men vi hittade detta på ett närliggande cafe. Allt för uppdateringen 😉

Callaway och de andra fabrikanterna åker hem på onsdagen, därav lagningsproblem av j 8. Inte läge att be klubbens pro att slänga i ett regularskaft heller. Dessutom sparade jag nog ett slag idag tack vare att åttan var av.

Ett steg närmare Dubai och nya tag i Valderama till veckan.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

tommy
25/10/2011 at 18:31

Hej Björck
Tack för det. Den videon och några andra småsnuttar finns i vårt videogalleri (se meny ”media”). De finns också på youtube eftersom det är vägen för att ladda in dom på hemsidan. Vi hoppas Barthen kan floda med videos:-).

Comments are closed.

Björck
25/10/2011 at 16:01

Tjenare Tommy,
Jag är nöjd om golffilmerna och/eller strechbilderna kommer ut på christiannilsson.com.
Antar att man måste vara med i Facebook för att kunna gilla något på Youtube, eller? Facebooksmörjan gick jag ur för två år sedan och har inte direkt saknat det…djävulens påfund:)
Wedgeträningen är en kanonvideo för övrigt, tackar.

Comments are closed.

jonte
24/10/2011 at 22:24

Såja siktet är inställt!! Nu är de bara att bemästra svåra valderrama. Vore kul o läsa vad ni tycker om banan när ni kännt av den? spela väl i veckan / J man

Comments are closed.

Jon
24/10/2011 at 22:02

Håller med Björck – filma Barth!

Comments are closed.

Gun-Brith
24/10/2011 at 19:01

Lite bökigt att ha med sej en videokamera o ”lite störande kan det verka” men absolut på träning…Barth fåt väl träna på detta.
kul om det kan ge ngt till oss vanliga ”motionärer” inom denna magiska sport.
Fast det mesta verkar sitta i huvet, annars vore det som att lära sej att cykla.
Ett lugn och en oerhörd noggrannhet verkar vara konceptet….balans i livet är åxå väldigt viktigt…talang, bollkänsla, intresse, slälvtillit- förtroende- känsla, träna på det som går dåligt, kunna ta motgångar, lära av misstagen, stanna kvar o komma ihåg positiva känslor, vinnarinstinkten o framför allt intresset OCH att ha kul!!!!! etc, etc….. Icke att förglömma: Bra teamwork mellan spelare o caddie.

Comments are closed.

tommy
24/10/2011 at 17:08

Hej Björck.

Håller med dig om videosnuttar. Försökte förra året men det verkar som om intresset är lågt. Vore kul om du och andra kunde gå in och ”gilla” och kommentera när det läggs ut videor, sök tex”Christian Nilsson Wedgeträning 2010-06-01″

Comments are closed.

Sheik mo
24/10/2011 at 05:10

There was some confusion about Lewis’ qualification – he was not a full member of the European Tour and playing on sponsors’ exemption. But a European Tour official explained: “As an Affiliate Member, he has to play a pro-rata number of tournaments based on his possible starts and he has already played in three out of three since turning professional.

“So, if he stays in the top 60, he will be playing the Dubai World Championship.”

Comments are closed.

Ulla W
24/10/2011 at 00:20

Grattis! Nu har du en fot inne i Förenda Arabemiraten. Bara ett litet steg till och du står med båda fötterna på första tee på Earth Course.

Comments are closed.

Pelle
23/10/2011 at 19:31

Jag vet inte vad du käkar eller är gjord av, men du är fasen mig helt fenomenal på att komma igen från underläge! Hatten av!

Varför inte köra med ett halvset. Det verkar ju funka ändå. Blir ju mindre att kånka på för Barthen.

Nån som vet hur top 60 på R2D funkar? Moore och Lewis hinner ju inte lira tolv events. Räknas de bort från listan?

Pizza med Tabasco kanske är förklaringen?

Comments are closed.

Björck
23/10/2011 at 19:06

Skön finish och lite närmare RTD!
Kommer här med ett par tips:
1. Skulle vilja se lite stretchövningar, video eller bilder.
Har förstått att det är viktigt för både sving och själ så lite tips inför den kommande (golffria) vargavintern emottages tacksamt.
2. Och nu när Barth är på bagen skulle det vara trevligt med lite spridning på webben…kanske lite slag från rangen, video från inspelsvarv, etc.
Veva igång kameran och börja mata lite på Youtube nu Barth!
Söker man på CN och golf så är det fortfarande typ den halvblöta j5-flapan från Hollands vänsterruff 2010 som toppar Youtube-träffarna…magert!
Alltid är det väl någon CC-medlem som följer spelet på första parkett – FRAM MED VIDEOKAMERAN FÖR BÖFVELEN.

Comments are closed.

Elisabeth
23/10/2011 at 18:17

Grattis till ett stabilt och säkert spel och ytterligare ett steg närmare Dubai. Det fixar du elegant.

Comments are closed.

Lars Erik J
23/10/2011 at 18:03

Gôtt att du slog min spådom med ett slag idag (men det skulle ha varit -5 båda sista dagarna istället – det hade vairt delad 8:a). Lycka till i fortsättningen – fortsätter följa dig!

Comments are closed.

Merucki
23/10/2011 at 17:57

Imponerande avslutning, gôtt!

Comments are closed.

Bosse & Gunilla
23/10/2011 at 17:28

Perfekt avslutningsdag, håll i känslan så fixar du 60-cuten!

Comments are closed.

Rixer
23/10/2011 at 17:18

Bra lirat, igen! Gött att följa dig under veckosluten med europatour-app och bra uppdateringar på hemsidan. Ser fram emot nästa tävling. Hoppas du gör likadant. För övrigt är allmänhetets åkning nu obligatorisk på fredagar i Kobbs. Riktigt gött! Brings back good memories…

Comments are closed.