Det tog sig, mer

Långa puttar i för birdie på tvåan och trean. Kändes som det kunde bli något bra då. Följde snabbt upp med en dålig bogey på fyran. Tvåputt för birdie på åttan.

Sista 9 var det vasst. Missade en knapp metersputt för birdie på 11, men sen kom dom. Birdie 12 och 13. Birdie igen på 16 och 17. På 16 hade vi 148 meter, flagg precis över vatten, ingen järn 8. Fick pumpa en nia och det var rätt gött att se den landa metern från hål.

Halvcirkus på 18. Drivemiss höger, mask bakom träd. Tvungen att hooka massor, men en stor leaderboard i vägen bland träden. Tillkallade domare, men fick inte fri dropp pga att boarden inte var mellan mig och flaggan i riktning. Så, jag fick slå ändå och hoppas på att missa boarden. Det gjorde jag och bollen kom till greenbunkern på nåt magiskt vis. Upp och i för par.

Bra vecka ändå, framförallt bra helg.

Tror Garcia vann, inte på målfoto precis.

Partreorna fortsätter gå bra, några under par igen denna vecka på dom.

Hotell vid Valencia flygplats nu, flyger i morgon till Malaga. Inget internet på rummet, men vi hittade detta på ett närliggande cafe. Allt för uppdateringen ;)

Callaway och de andra fabrikanterna åker hem på onsdagen, därav lagningsproblem av j 8. Inte läge att be klubbens pro att slänga i ett regularskaft heller. Dessutom sparade jag nog ett slag idag tack vare att åttan var av.

Ett steg närmare Dubai och nya tag i Valderama till veckan.
6.0/61person
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
6100%1
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!