15/10/2011 - 6 comments

Det rullar ju på

Rosa panter dräkten sviker tydligen inte. Undrar vad jag har i snittscore med den.

Kom igång bra med birdies 1, 2 och 4. Puttarna rullade i ånyo och efter tre fåglar till fram t o m 12, kändes det fint. Blev bara par in sen, någon birdie till kanske jag skulle gjort, men som man säger, sparar tills imorrn.

Väldigt nöjd med utslagen idag, väldigt.

Ledarboll väntar. Har presterat lite blandat i det läget och det var ett tag sedan nu. Dock tror jag att det vi jobbar/jobbat på hos Lennart och Jonas kommer ge annat tillstånd än tidigare. Sen får vi se hur golfen blir. Kanske bra igen.

Över till kvällsövningarna och en middag i marinan.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Bo Dahlgren
16/10/2011 at 07:26

FBK på G, Du är på G. Nu börjar ”slaget” om Portugal Masters. Vi parkerar oss framför skärmen och håller tummarna.
Mariann & Bo

Comments are closed.

Jon
15/10/2011 at 20:48

Håller med Gun-Brith och Ola. Det ser (nästan) ut som ett vanligt varv på Kil när det är några skinn i potten. Hoppas att det känns så imorgon också!

Comments are closed.

Lars Erik J
15/10/2011 at 20:45

Kontrollerat ös imorgon, tack!

Den mest påverkbara delen av en golfares framtid är nästa slag.
Det som definitivt inte går att påverka är de slag som redan utförts – njut av de som gjorts bra, bär med dem som extra inspiration! Om något slag går mindre bra, snabbanalysera, hitta eventuella snabba förbättringar, men fokusera på framtiden, dvs. nästa slag!

Vi vet att du kan, vågar och vill. Nu knyter vi till säcken!

Comments are closed.

Rixer
15/10/2011 at 19:55

Gött att kika in på leaderboarden och inte behöva scrolla för att se ditt namn. Håller tummarna för ett nytt bra varv i morgon. Kör bara kör!

Comments are closed.

Ola Larsson
15/10/2011 at 18:48

Instämmer i Gun-Britts inlägg, du såg mycket harmonisk ut när du lirade idag. Bara att fortsätta i samma stil i morgon och gå ut och njuta av att vara i hetluften igen. Käkade du kladdkakan idag ??

Mvh Ola

Comments are closed.

Gun-Brith
15/10/2011 at 18:44

Du ser mycket fokuserad o lugn ut när vi ser dej på TV…Bra att du KÖR ditt eget race. Du inger ett stort självförtroende o pondus och det ska du också ha…för så bra är du. (låter partiskt men det är rena rama sanningen o jag lovar att din tränare håller med mej) Önskar dej all lycka i morron!!!

Comments are closed.