Boll

Bra tryck på kommentarerna på senaste inlägget. Fint! Från och med Singapore, ska jag och Barth filma lite och lägga upp. Blir väl lite av varje och vad som hinns med, men önskemål har ju kommit på exempel. Bra med feedback och förslag!

För ovanlighetens skull blev det 9 håls inspel idag, vi gick de andra 9. Anledningen - prova nya bollen på banan. Den visade sig vara bra, något vi redan märkt visserligen, men nu ännu mer bekräftat. Så, egentligen borde jag byta, den nya passar bättre, men byte när det går bra är lurigt. Vi skulle sova på saken, tyckte Ian. Spelade hålen idag med Hanson. Vi spelar inte så ofta ihop, men har känt varandra sedan juniortiden och det var en kul rond. Tror ju alltid på mig själv, men de som vill tippa, Hanson tror jag på i toppen denna vecka.

I morgon blir det filmning med Callaway. Kameran upp i trynet och snack om träning och nya prylar. Sen statistikgenomgång med Chris och träning därefter.

Valderama. Kondition i världsklass. Barth var lyrisk direkt på ettans fairway. Smala, lutande fairways och väldigt små greener. Missar man lite är man mask från tee och kan bara hacka sig ut ur den tjocka ruffen. Missar man green väntar alltid tuffa slag. På green är det såphalt med kraftiga breaks. Dessutom är det oftast blåsigt denna tid på året. Utmaning minst sagt, men spelar man bra, kommer det gå bra. Under par totalt innebär något väldigt bra.

Tror Moore faller bort. 12 eller 13 tävlingar krävs, sedan är det annat med vinst, tror jag. Hur det funkar med affiliate members är också oklart från min sida. Jag väljer att köra på och göra mitt, så får vi se om jag är välkommen till Dubai.

Järnåttan ska hämtas ut i morgon bitti, med nytt, fräscht och helt skaft.
6.0/62personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
6100%2
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!