Tuppens sovvanor

Blev en tävlingsfri helg i alperna. Träning fick det bli istället. Inte alls lika kul, men kanske behövligt.

Fick svar på mitt trackmantest från dagen innan tävlingsstarten. Ny high score på touren. Tydligen inte helt avgörande för slutresultatet i tävlingen dock.

Snabba svängar från Schweiz. Flyg till Sthlm på söndag kväll. Ut till Värmdö på måndag för välgörenhetsgolf. Hann spela 15 hål, innan jag, Edfors och kalmarjocke fick dra till arlanda, för flyg till Holland. Framme midnatt på hotellet.

I Holland har det enligt rykten varit sämsta sommaren sen 1902, så banan är av det mjuka slaget. Regnade lite idag också som bonus. Hindrade dock inte mig och Phil från att gå runt banan och minnas lite från fjolåret på vägen. Körde senare ett bra puttpass med norrmannen Jon.

Bor med Henningsson igen. Har dock inte träffat honom än. Sov när jag kom igår och gick upp vid 5 i morse. Före tuppen, som vi sa vid svenskbordet vid lunchen. Men sen kom vi på, när går tuppen egentligen upp? Ett klassiskt uttryck gör ju sken av att den i alla fall är igång vid kl 7. Lite oklart i övrigt. Nu gymmar han nog Oskar, ensam på rummet. Kanske syns innan söndag.

Första reserv igen till pro am, men verkar inte bli något. Träning imorgon gäller som plan B.

Schweiz var inte alls karlstadvänligt denna gång, eller vad säger lag Edin? Men, vi kommer igen.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!