21/09/2011 - Kommentarer inaktiverade för Nya friska tag

Nya friska tag

Blev en bra träningsvecka hemma. Mer tid på klubben än tidigare och mestadels på rangen. Fått bra ordning på slagen. Närspel känns också på g igen. Den sista känslan i slagen kanske inte sitter klockrent, men kanske är på ingång.

Pro am idag. Fick i lite birdies på slutet, men laget nådde inte toppen. Tuff bana, speciellt från tee. Smalt och väldigt många dammar i spel. Säkert runt 30 vattenhinder totalt. Sätta bollen i spel blir extra viktigt. Dessutom är banan drygt 6700 meter. Utmaning.

Regn igår och rätt blöt bana. Bra idag och fint väder väntas. Förhoppningsvis hårdnar fairway till sig.

8.30 i morgon. Som alltid nu på slutet med argentinare.

Barth är med på bagen. Slutat sin säsong och kunde följa med. Phil tillbaka nästa v.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.