Nya friska tag

Blev en bra träningsvecka hemma. Mer tid på klubben än tidigare och mestadels på rangen. Fått bra ordning på slagen. Närspel känns också på g igen. Den sista känslan i slagen kanske inte sitter klockrent, men kanske är på ingång.

Pro am idag. Fick i lite birdies på slutet, men laget nådde inte toppen. Tuff bana, speciellt från tee. Smalt och väldigt många dammar i spel. Säkert runt 30 vattenhinder totalt. Sätta bollen i spel blir extra viktigt. Dessutom är banan drygt 6700 meter. Utmaning.

Regn igår och rätt blöt bana. Bra idag och fint väder väntas. Förhoppningsvis hårdnar fairway till sig.

8.30 i morgon. Som alltid nu på slutet med argentinare.

Barth är med på bagen. Slutat sin säsong och kunde följa med. Phil tillbaka nästa v.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!