Lördagsgodis

Rosa outfit, så klart och lite birdies i början, smakade som en färsk gott och blandat påse. Nötmixen de sista 9 hålen, ledde dock inte till en enda birdie, trots fler chanser än ut. Likt de andra varven, har puttar gått i tills en början, men sen blir det locket på. Kanske blir annat i morgon. Dessutom en tråkig bogey på 17, efter carry i vattenkant på utslaget och studs 50 meter vänster. Veckans första chip tvåputt följde.

Pannkakor lät gott. Blivit väldigt lite desserter denna resa, kanske är bra det. Men, nu vill Barth ha godis. Enda han pratade om i bilen tillbaka till hotellet. Det är ju lördag och man får väl ta hand om barnet.

Nu ska vi ta en tidig middag, blev ju ingen lunch idag, sen blir det streaming av fbk match.

Ska försöka få tag på Lennart också för snack och den dagliga stretchen ska inte underskattas i slutet av veckan.

Grymt bra väder. Lite vind idag dock som störde, men varmt och trevligt.

Liknande starttid i morgon gissningsvis och fortsatt bra jobb eftersökes. Ska bli intressant.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!