gratis middag

Tror det blir buffalo wings och en pizza ikväll. Gratis för mig, dyrare för Henningsson. Vattnas i munnen redan.

Spelade in på st Andrews idag. Vädret helt ok, med vind så klart. Tydligen skulle detta vara sämsta dagen för veckan vädermässigt, då blir det bra verkligen. Under rundan hann det obligatoriska med på denna bana. Putt från 60 meter, slag från vägen över green på 17, samt från greenbunkern och en out (från Oskars sida) på 18, med studs på vägen till höger bland folk, bilar och butiker.

Phil vandrade runt kingsbarns igår och i morgon ska vi till Carnoustie för rundvandring och träning.

Förtydligande av vecka - spel på 3 banor på torsdag, fredag och lördag, sen cut och finaldag på st Andrews. Även en lagtävling med på ett hörn, då vi spelar med en varsin amatör och i fyrbollar.

Bor i Dundee. Finns lite att välja på, men Dundee ligger ok till, med tanke på att vi ska åt olika håll hela tiden.

Fixar alltid boende själv. Touren ger boendeförslag varje vecka i form av ett eller ibland flera officiella hotel för tävlingen. Brukar vara lättast att välja dom, med tanke på transport. I så fall bokas dessa via tourens reservationsbyrå. Som ni märkt bor jag oftast ihop med någon och Henningsson vanligtvis. Använder en resebyrå vid bokning av resor, smidigt. Jag behöver bara kontakta dom och säga när och vart jag ska åka. Oftast bokas ombokningsbara biljetter för ev ändring av hemresa. Ändringen i så fall, får jag oftast fixa själv med flygbolagen, alt via touren eller på flygplatsen. Blir lite jobb med detta, men det är bara att ligga ute i god tid, så brukar det flyta på.

Ingen starttid än. Tror det är ett lottningsparty någonstans ikväll där detta sker. Är ju ändå en liten grej med det, då kändisar och andra icke golfare är med.
6.0/61person
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
6100%1
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!