25/09/2011 - 5 comments

Attack med mersmak

En dryg timmes bussresa från banan till flygplatsen är avverkad. Hotell här nu. Barth kommer nog sova i sin säng, säger han. Sov på golvet mestadels förra veckan på heltäckningsmatta. Varför inte. Flyg i morgon för min del till Skottland. Barth åker tyvärr hem och Phil kommer. Men det blir väl bra det med. Har funkat återigen kanon med Per på bagen, kul att han kunde följa med.

Smög igång idag med lite par. Fick i en bra putt för birdie på sexan och vände på ett under för dagen.

En ganska liten tävling denna, så inför sista 9 bestämde vi oss för att satsa lite extra, dvs gå för båda parfemmorna om möjlighet gavs. Så, efter fairwayträff på 10, satsade vi mot green - blev greenbunker och birdie. Birdie sen på 12 efter lim med wedge. På 13 hade vi också chans att nå green på 2, men denna gång toppade jag en järn 3 ner i vatten och räddade senare en bogey.

Par hela vägen in därefter. Att notera var en bunkersave på 17 från pluggat läge, med stans utanför bunker. Även att jag missade en tremeters för birdie på 18. Det sved lite. Hade varit gött med birdieavslut, samt att ha spelat spurten på under par, men men.

Nöjd med veckan. Långa spelet har varit väldigt bra, ingen dubbel och få bogeys. Bra närspel och stundtals utdelning på green. Med vassare puttning och fler birdies kunde det blivit riktigt bra. Men ändå skönt att spela bra igen.

Återstår att se om Blixt kan ta ansvar istället, tror och hoppas det!

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Bo Dahlgren
26/09/2011 at 14:04

Grattis Christian! Nu är du där uppe som du hör hemma. Härligt!
Lycka till med de fortsatta tävlingarna.
Skåresuportrarna
Mariann & Bo

Comments are closed.

tommy
25/09/2011 at 21:38

Kanonfin tävling som med lite flyt kunde blivit ändå bättre. Härligt attt formen kom tillbaka nu när Dunhill ligger för dörren.
Lycka till.

Comments are closed.

Jon
25/09/2011 at 21:35

Trevligt, Nils!

Comments are closed.

Pelle
25/09/2011 at 20:17

Grattis till en bra prestation och placering. Verkar som om sommartakterna är tillbaka. Brittsommar kanske?

Några undringar….

Vem bokar ditt flyg och hotell? Måste vara lite trixande med det.

Har norske puttguttens övningar gjort någon skillnad?

Lycka till i nästa vecka!

Comments are closed.

Ola
25/09/2011 at 19:29

Gott att formen är tillbax, endast ett 20-tal platser att plocka inför Dubai avslutningen.

Mvh Ola

Comments are closed.