Sportslig och social succé när Christian N Crew-mästerskapen 2011 avgjordes.

Inte mindre än 55 st Christian N Crew-medlemmar från 9 olika golfklubbar i landet genomförde det interna golfmästerskapet under lördagen den 20 augusti. Mästerskapen såg länge ut att regna bort. Det kom hela 40 mm regn under kvällen och natten innan tävlingen men timmen innan shotgunstarten var det som om vädergudarna visste vad som var på gång och gav ett härligt golfväder med mestadels uppehåll. Till och med solen tittade fram några gånger men behövdes inte för Kils Golfbana, som trots regnet var i strålande skick, var fyllt med solstrålande och gultröjade Crew-medlemmar.

Christian mötte överraskande upp innan start och gav alla startande en festlig frågequizz om sina år på Europatouren, något som mitt i allt spännande golfspel gav oss ett kul huvudbry.

Efter rundan väntade en härlig buffé på golfrestaurangen och ett dignande prisbord. Christian berättade om sitt golfspel och gav svaren på frågequizzen. Ett mycket uppskattat inslag som drog ner mycket skratt och applåder. Stämningen var på topp när pristagarna i tävlingen sedan tillkännagavs.

Vann gjorde Claes Henriksson Kils GK på fantastiska 66 slag netto. Claes tog även hem Open-priset (en fin Callaway-driver) på finfina 69 slag.

De tio bästa fick pris och därutöver delades ut pris till närmast hål, längsta drive, bästa dam samt ett antal uppmuntringspriser som lottades ut till de startande.

Tommy framförde ett varmt tack till Christian för att han medverkat till det fantastiskt fina prisbordet. Särskilt tack riktades till Callaway, Abacus, Golf Store, VF och Kils GK golfrestaurang för deras bidrag.

När det hela var slut konstaterade vi att dagen blev mycket lyckad och att vi alla ser fram emot nästa års Christian N Crew-mästerskap. Innan dess väntar dock en spännade golfhöst med Christian på jakt efter en plats i Dubaifinalen. Det blir grejer det.

Komplett prislista redovisas nedan.

>>>>>

Pris Namn Golfklubb Resultat
1. CC-mästare Claes Henriksson Kils GK 66
2. Marcus Smedman Karlstad GK71
3. Ulla Wästlund Karlstad GK71 SHC
4. Gösta Auoja Karlstad GK72
5. Per G. Österdahl Kils GK73
6. Per-Martin Lejroth Karlstad GK73 SHC
7. Per Pettersson Kils GK73 S9
8. Jan Svärdström Högbo GK 74
9. Marianne Lundqvist Karlstad GK74 SHC
10. Lars Gunnarsson Karlstad GK75
1. Open. Claes Henriksson Kils GK69
Bästa dam. Ulla Wästlund Karlstad GK71
Längsta drive. Anders Henricsson Karlstad GK235 m
Närmast hål (13). Lars Gunnarsson Karlstad GK96 cm

Komplett reultatlista hittar du här.
5.4/65personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
640%2
560%3
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!