29/08/2011 - 2 comments

Daggstänkta berg

Vet inte riktigt vad man får här i de schweiziska bergsmassiven. Pendlar mellan 30 grader och sol, snö, dagg och annat. Nyss flygit, tågat och bilat mig upp hit och idag är det kanonväder. Härlig bergsluft och lugnt.

Delar lägenhet denna vecka med Hanson och Andersson, plus 2 st till, ännu okänt för min del. Först på plats var man nyckelhämtningsansvarig.

Hann vagga in mig i hemmiljön under de 4 veckorna off från touren. Otroligt skönt att få tid med familjen under sommaren, för en gångs skull, samt få ett golfbreak. Tränat de 2 sista veckorna och det finns inget att klaga på.

Fick besök av Jon Karlssen, norrman, med puttningsguru eller nåt på sitt visitkort. Han jobbar med flera världsstjärnor, så det var ett intressant besök. Han gick kortfattat genom hur han såg på puttning, där vi var överens och kom med bra övningar och tester. Ska fortsätta träffa honom, nästa gång i Holland.

Kul med lite kommentarer. Själv har jag legat på latsidan cyberspacemässigt. Tumbadrivern var grejer det, sprejade den orange kommer jag ihåg, när den gick som längst. Hade några bomber under EM på Kd. Och foresomerundan i Töreboda är ett minne. På hålet innan, även det i regn, sänkte jag ett bunkerslag för birdie, innan löv stänkte upp sin järn 2 till metern. På sista hålet, par 5, var vi uppe på två. Nicolas hade en tvåmeters för eagle. Innan putten sa han typ, - sätter jag den är jag nöjd med varvet, missar jag är det skandal. Pull och miss, birdie, 65 slag eller nåt och lägsta score. Löv svor och sa ingenting på timmar. Gött.

Synd att det inte är lite mer lagspel i golf.

Phil kommer ikväll till byn. I morgon drar förberedelserna igång.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

jonte
31/08/2011 at 15:19

In i hetluften direkt såg jag, bra startfält! inga problem! de e bara gå in där o ta för sig. Kör hårt / Jonte

Comments are closed.

Pelle
29/08/2011 at 21:38

Då hoppas vi på en omegabra omstart!

250 jorå! Det är vad Joel ligger före. Kan inte tolereras! Återställ ordningen bums! 🙂

Comments are closed.