Scorerepris

Blev bogey idag på första hålet. Pullad järn 3 satte käppar i hjulet. Men, till skillnad från igår, blev det birdies på båda parfemmorna ut. Skapade en del chanser i övrigt, men puttade inte kanon.

Birdie på tian följdes upp av bogey på elvan. Två relativt korta birdiemissar därefter, innan ett wedgelim på 14 gav nästa birdie. Greenträffar även på 15 och 16, dock typ 10 meter från hål, men ändå 2 birdies till. Treputt på 17 och tvåputt för birdie på 18.

Blåste knappt någonting i början på varvet, sista 9 blev det mer.

Ingen träning efter ronden. Spelet blåstes av pga vädret och då är det även träningsförbud. Så, tillbaka på hotellet. Väntar på Henningsson. När han kommer tillbaka blir det pingismatch i Inverness sporthall.
5.3/63personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
667%2
50%0
433%1
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!