24/07/2011 - 6 comments

plums

Om jag hade hört det i stormen, så var det så det lät, när 3 bollar gick i vattnet på 17 och sjönk som jag i listan.

Oerhört mycket vind idag, plus svåra pinnar. Vet inte om jag tävlat under tuffare förutsättningar någonsin. Det är i konkurrens med ett sistavarv i Irland, när Krischel var caddie - 06.

Nöjd med mitt spel idag igen. Bortsett från en vägträff, som gav bautastuds och dubbel, så var front 9 fin. Puttade inte bra, men det är lurigt i vinden det också minst sagt. Fortsatte bra, men duffade ett utslag på 14 och bogey. Bra par på riktigt tuffa 15 och 16. Sen kom ju 17, ögreenen. Har aldrig slagit i vattnet där, men det har jag nu. 9 slag i och ja, vad säger man. Tre halvrisiga järnslag in i vinden och 71 hål förgäves. Grymt.

Vet inte hur det kändes riktigt, men inte allt för farligt. Spektakulärt är ju hålet, men jag vet inte hur rättvist. Hur som helst fick jag i en birdie på sista och kunde i alla fall bjuda på en intressant finish.

I morgon blir det flyg till Irland. Tävling på torsdag igen. Bara att sikta mot toppen igen.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Bo Dahlgren
25/07/2011 at 10:29

”En Värmlandspöjk han kan”……. Härligt spel Christian runt slottet Bro Hoof. Trots tre badbollar, så är du ändå med och hugger. Stort Grattis och visa att formen sitter i också på Irland.
Mariann & Bo

Comments are closed.

Peter
25/07/2011 at 06:46

Enig med övriga, stort tack för fantastisk insats i dagarna 4. Du har gjort mig till golffreak. Dessutom har du nog bidragit till fler arbetstillfällen i Uddeholm. Stort tack för det med.

Comments are closed.

Pelle
24/07/2011 at 21:40

Tack för fin underhållning och bra spel under dagarna fyra! 17:e är ju ett riktigt Kalle Anka hål när det blåser som det gjorde idag. Håller med din farsa: ”Vi spränger skiten”. Lycka till på Killarney Golf and Fishing Club! 🙂

Comments are closed.

tommy
24/07/2011 at 21:38

Tack för en fantastisk helg med golf i världsklass. Att träffa rätt vindby på hål 17 kändes inte som ett rättvist sätt att särskilja spelarna på leaderboarden. Otroligt starkt att efter det gå och göra den vackra birdien på 18:e.
Lycka till i Irland, allt talar för att det blir ett roligt helgjobb för dig där.
Elisabeth o Tommy

Comments are closed.

Fredrik e
24/07/2011 at 21:03

Led med dig på sjuttonde hålet. Otroligt synd! Men fan vad bra du spelade övriga hål den här helgen! Höll ihop spelet bra också idag fast några motgångar. Mycket imponerande! Du är en världsklasspelare och du har visat det ännu en gång. Sätt dom på plats i Irland nu!

Tack för en härlig och spännande helg framför tv’n!

/Fredrik

Comments are closed.

Madelene & David
24/07/2011 at 20:43

Tack för god underhållning under fyra dagar! Med det spelet som du presterade den här veckan så blir det nog många fina placeringar framöver. Vi håller tummarna för 72 bra hål i Irland!

Comments are closed.