10/07/2011 - 2 comments

Nära

Till slut fick vi spela i alla fall och idag var det bra väder. Scorerna blir så låga här, när vinden är svag, så man måste ösa i birdies. Trots att pinnarna är skapligt tuffa.

Spelmässigt var det bra idag. Från 8 greenträffar i torsdags, blev det 16 idag. Plus två parfemmor på 2 slag. Då kan man räkna ut att närspel och putt nu, istället, var dåligt.

Svider lite när jag låg ok med. Gav mig chansen idag till en bra score. Någon putt i för birdie till och ingen treputt, så hade det blivit fint. Men, men.

Nu, en timme efter avslutad tävling, öser regnet ned igen. Bra timing idag, annars vet jag inte vad som hänt. Sämsta vädret på 40 år säger traktens räviga fiskare.

Övernattar en bonusnatt i Inverness. Imorgon hem till Karlstad. Det ska bli så gött! Vecka ledigt, sen Bro hof och Irland.

Godkänd trippel ändå, tycker jag. Lite svajigt, upp och ned, inte klockrent, men ok placeringar i tuffa tävlingar. Kan och ska bli bättre.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

T.S.W
10/07/2011 at 20:37

Jolly good !

Comments are closed.

Tommy
10/07/2011 at 20:07

Grattis till fina insatser. Tre klarade cutter i rad i stenhård konkurrens visar på stabiltiet och ökad form. Nu tar du dom på BroHof i stället. Årets höjdpunkt för Crew’n som utlovar ett större gulblått hav som stöd än någonsin.

Comments are closed.