25/07/2011 - Kommentarer inaktiverade för Ett litet inlägg…

Ett litet inlägg…

Snabba kast i vanlig ordning. Centrala Killarney nu, efter flyg och buss under dagen. Bil också föresten.

Ville bara tacka alla för veckan som gått. Ni som varit på plats och stöttat, ni som suttit hemma och stöttat, ni som kommenterat och följt på fb, ni som kommenterat och läst här och ni som stödjer på andra sätt. Tack! Det är bra mycket roligare att göra 9 slag i på 17 med er i ryggen 😉

Påminner här också om Värmland Open 6-7 augusti på Arvika och Karlstad GK. Opentävling över 27 + 27 hål, jag är anmäld och ska spela. Fyll på nu, så jag slipper spela själv. Visa att intresset finns för golf i Värmland här också. Kan bli en rolig tävling, som kan växa till något stort. Fina priser från Abacus och Callaway, plus från något ställe till kanske.

20 augusti, crewgolfen på Kils Gk. Tommy tar anmälningar dit.

Återkommer väl i morgon igen. Natti.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.