Värme

Asien? Nej, Frankrike visar upp sig med höga 30 i temp. Tog mig faktiskt iväg till Paris igår och såg de "viktiga" sakerna. Vandrade nog en mil i alla fall, barfota i skor. Tyckte det skavde lite. Väl tillbaka på hotellet åkte skorna av, skinnet också, kvar en härlig röd rand i skohälen. Mums.

Funkade ändå fint att gå runt banan idag. Callawayskorna är ju som en smekning för hälsena (reklam). Sedan jag var här sist har minst 2 hål förlängts, 4 och 7. Banan spelas nu riktigt lång, men det brukar bli hårt i backen här, så lite rull om man håller sin linje. Mycket ruff såklart och vatten. Hål 1,2, 15, 16 och 18 är läckra. Blir nog inga superlåga scorer.

Slog många puttar när vi gick runt. Numera finns greenlutningarna i banguiden. Små pilar täcker hela greenen på skissen, funkar ok som hjälp ibland.

Puttning också efter rundgången. Lite chip och range. Mycket puttning väntar i morgon. Lite blandade övningar, men fokus på känsla för linjer. Tycker jag slår puttarna bra, har fin speed, men ser inte alltid hur det ska falla.

Om någon klickat på "i bagen" har denne upptäckt att en hybrid smygit sig in i väskan. Skulle ju inte byta material, men fick en sådan härlig klubba förra veckan, som jag körde med. Ingen ändring till denna vecka.

Nu ska jag fila på en crew news, så ni som är medlemmar kan ju hålla ögonen på mailen, vid intresse.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!