Bogeyfritt

Stabilt idag. Vädret visade upp sig från en finare sida och delvis också spelet. Händer inte så mycket. Sätter bollen i spel, träffar ett gäng greener. Än så länge 100 % up and downs, dock har några varit puttar från fringe. Är det något som kan förbättras är det puttning. Ingen skandal, men för riktigt bra score behöver lite mer sättas.

Räddade bra par på 16 och 17. På just 16 missade jag utslag vänster och fick hacka fram. Wedge upp till 6 m och par. Bra chip enputt på 17 från short side. Missad 1,5 meters för birdie 18 efter wedgelim från ruff.

Henningsson går ut sent idag, så det blir nog inget storfirande av högtid. Middag och cola light gissar jag på.

Spelade med en amatör. Jäger hette han. Väcker minnen. Dock ingen jägermeister visade det sig.

Skönt får jag medge att få spela 4 varv igen. Spelet börjar komma tillbaka kanske.
6.0/64personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
6100%4
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!