Blandat, men inte gott

Inledningen idag lämnade lite till övers att önska, som det heter. 4 över efter 7 och inga bragdinsatser. Bästa slaget var ett flaggtäck med j7 på trean, men den rann tillbaka ner i vattnet ändå. Treputt och tjockruffbesök annars. Räddade par på hål 8 och 9. 12 puttar ut för +4.

Sen träffade jag tre raka greener och gjorde 3 raka birdies. Följde upp med två raka bogeys. Spelade väldigt bra på de tre sista hålen, men missade nu puttar. Birdie ändå på 18 efter tremeters eaglemiss.

3 fairwayträffar idag. För lite det.

Tränat efteråt och pratat med Lennart. Måste få mer ös och rejäla tag i grejerna. Så ska det bli också.

Nu ska tankar skingras med en uppkommande pingismatch mot Henningsson.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!