Bättre

Puttade finare och färre gånger idag. Fick i två birdies i början, men dåligt nog en bogey på sexan, par 5. Träknack och vattenbesök. Birdies på hål 8 och 11. Sen en konstig sak. Järn 9 från tee på tolvan. Inget konstigt där kanske, men resultatet. 139 m till flagga, lite in i vind. Borde vara perfekt. Bollen slutade 15 m lång i bunkerkant, bogey. Bogey igen på svåra 14. Men birdie till slut på artonde, i med en tiometers. . .

Nöjd med veckan. Spelet kommer sakta tillbaka och puttningen var ok idag.

Pelle har gjort ett kanonjobb! Tack. Denna vecka i Paris, där jag nu är, kommer jag stöttas av kusin på plats. Gött.

I morgon, day off. Antingen bara slappning eller inresa till stadens hjärta och turista lite. Lutar åt de senare. Kan inte skryta med att jag ser allt för mycket sevärdheter när jag är iväg, så nu kanske det är dags.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!