Väldigt tungt

Oväntat och jobbigt. Så är det ibland.

Missade lite utslag idag. Fairwaybunker från tee på parfemmorna, de första 9. Ledde till bogeys. En birdie däremellan.

Slog 4 bollar från tee, på mitt 13:e hål. Hittade den andra och räddade dubbel. Slet i par på de tuffa hålen som följde i vinden, för att sedan slå dåligt utslag igen på nästa parfemma - bara par. Koppsnurr för birdie på näst sista, korthål. Bra utslag på sista. Järnnia mot green. Lite kort och höger, träffar green, men rinner av och fastnar i dåligt läge vid sprinklerlock. Tror jag ska få fri dropp. Ligger inte på locket, men får stå i hålan runt locket och bollen ligger bara en dryg dm ifrån. Tycker klart jag är påverkad av locket. Domaren tyckte inte det. Istället för att få droppa och ha lätt chip, är det nu omöjligt att veta hur den ska komma ut. Slår den för långt och treputtar från foregreen.

Lite jobbigt sätt att avsluta på, får jag säga. Spelade lite sämre idag i de tuffa förhållandena, men ska ju inte vara i närheten av att missa cuten. Får inte ihop det. Drives och närspel är för risigt. Sätter för lite puttar.

Visst har det varit en godkänd trip under 3 v, men det måste bli bättre. Behöver vässa saker, speciellt runt och på green. Lägger på tok för många slag där. Bara att skärpa sig.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!