24/05/2011 - 1 comment.

På det igen

Efter två goa veckor hemma, är det hög tid för lite spel igen. PGA mästerskapet, nu på torsdag, kval till us open på måndag, Wales på följande torsdag och kval till BO måndagen därefter. Mycket golf på ett bräde.

Har väl inte funkat kanon under hemmatiden med spelet. Jobbet med Fredrik har varit bra och teknik sitter, men spelträningen på banan har varierat. Lite timing och tempogrej säkert. Var nyligen på en Hello Sweden aktivitet på ekerum (kom därifrån idag) och det brukar vända efter dom.

Askmolnet hann aldrig hit innan mitt flyg i morse. Bonus.

Fick min första statistikanalys idag av Chris, som jag börjat jobba med i år. Går att få hur utförligt som helst, men vi tog ett litet snabbt snack bara. Eliasson får alla siffror. Det mesta var riktigt bra. Putt mellan 5 och 10 feet, behöver bli bättre, liksom vissa wedgeavstånd. Snittade tydligen under par på partreor också, det trodde jag inte.

Gick banan idag med putter och lobbwedge, som numera är standard. Ingen nyhet kanske, men banan är tuff. Djupa bunkrar i spel från tee, ganska smalt och långt, speciellt parfyror. Till förra året hade greenområden gjorts om och tills i år har något justerats. Ondulerat med runoffs och djupa greenbunkrar. Krävs bra lir. Sånt gillas.

Lugn kväll väntar i singelrummet. Stretch, film, internet och sen lutar det nog åt en pizza.

Träningsdag i morgon. Klockan 9 är det test i trackman och därefter genomgång av alla delar.

Bara start från tee 1 här, så långt starttidsblock. Går ut 12.00 på torsdag.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Elisabeth
25/05/2011 at 17:38

Lycka till Christian!

Comments are closed.