El classico

I dag är det Barca mot Real tydligen. Alla är uppspelta till max i området och givetvis klädda i matchtröja. Vi bor en bit utanför stan, men här är det viktigt också. Var och käkade på en restaurang förut och tydligen hade Elliot på sig en tröja med barcafärger, så vi kom undan fint. Själv kommer jag inte ens se matchen, fotboll är inte min grej riktigt.

Barth tillbaka med väskan på ryggen. Phil tillbaka i Melbourne för husflytt. Inte mig emot. Funkade ju bra i Asien, men med Barth har det inte funkat sämre direkt.

En rundvandring med putter och lobbwedge har skett under dagen. Go bana och grym kvalitet. Greenerna är hala som kameramannen i Valderama och i övrigt lite blandad hålkaraktär. En del hål öppna, samt en del inne i skog med trälinjer. Korta hål och långa hål. Lite ruff på sina håll också. Svårt att få känsla för svårighetsgrad. Tror flaggplaceringar kan göra stor skillnad.

Loftade ned min putter en halv grad. Låter kanske fjantigt, men skillnad.

Första reserv till pro am imorgon em. Så morgondagen är lite oviss. Träning annars och lite tid på utprovning av träfyra/spoon/hybrid. Ger inte upp där.

Sen start på torsdag. Varför inte.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!