03/05/2011 - 3 comments

El classico

I dag är det Barca mot Real tydligen. Alla är uppspelta till max i området och givetvis klädda i matchtröja. Vi bor en bit utanför stan, men här är det viktigt också. Var och käkade på en restaurang förut och tydligen hade Elliot på sig en tröja med barcafärger, så vi kom undan fint. Själv kommer jag inte ens se matchen, fotboll är inte min grej riktigt.

Barth tillbaka med väskan på ryggen. Phil tillbaka i Melbourne för husflytt. Inte mig emot. Funkade ju bra i Asien, men med Barth har det inte funkat sämre direkt.

En rundvandring med putter och lobbwedge har skett under dagen. Go bana och grym kvalitet. Greenerna är hala som kameramannen i Valderama och i övrigt lite blandad hålkaraktär. En del hål öppna, samt en del inne i skog med trälinjer. Korta hål och långa hål. Lite ruff på sina håll också. Svårt att få känsla för svårighetsgrad. Tror flaggplaceringar kan göra stor skillnad.

Loftade ned min putter en halv grad. Låter kanske fjantigt, men skillnad.

Första reserv till pro am imorgon em. Så morgondagen är lite oviss. Träning annars och lite tid på utprovning av träfyra/spoon/hybrid. Ger inte upp där.

Sen start på torsdag. Varför inte.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

tommy
04/05/2011 at 09:40

Med god form och nedloftad putter skulle man kanske satsa sina sparpengar på betbrain.com. Min placeringslott på 65 lär väl inte slå in i alla fall. Lycka till i helgen.

Comments are closed.

Ola Larsson
04/05/2011 at 05:04

Håller med om att fotboll inte är speciellt intressant.
106 gånger pengarna, bättre ränta än på banken.
Mvh Ola

Comments are closed.

Pelle
03/05/2011 at 22:11

Välkommen tillbaka till Europa och lycka till i helgen.

106 gånger pengarna för en Nilssonvinst på betbrain.com. Taget!

Undrar vad oddset är på att the Fasth and the furious verkligen nitar en kameraman.

Ditt bästa bunkertips? Kanske som holländaren säger: ”Je komt aan bij de bunker en ziet dat je bal diep in het zand ligt. Niet in paniek raken.”

Comments are closed.