Draw

Det är precis vad det står under min driver. Bytt idag. Till en razr hawk. Kan lättare få draw med den än min gamla, som missades höger. Dessutom högre ballspeed och lägre spin. Får se hur det utvecklar sig. Bytte även huvud i min träfyra, till en trätrea. Lite längre, lägre och spinmässigt. Laguppställning klar.

Fick några bra puttövningar av Hanson idag. Ska köras i morgon.

Annars, gått runt banan som vanligt. Grym kondition och svårt. Beror till viss del vilka tees de väljer, men den kan bli lååång. Blåser gör det och det fortsätter säkert. Ni som såg Ryder Cup, har väl bra koll på banan. Mycket vatten, speciellt runt greener. Enligt Hanson, spelades banan kortare under Ryder, framflyttade tees. Hårdare nu också.

Nu blir det stretch, room service och förhoppningsvis skype, innan det är läggdags hemma. Något avsnitt av lost sen kanske? Henningsson är på rymmen, på gymmet kanske?

Rakade av ett tjockt lager skägg i morse. En månads drygt. Var ju inge bra skägg tydligen. Fick be om två städningar på rummet, då huvudrakning även ingick.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!