31/05/2011 - 3 comments

Draw

Det är precis vad det står under min driver. Bytt idag. Till en razr hawk. Kan lättare få draw med den än min gamla, som missades höger. Dessutom högre ballspeed och lägre spin. Får se hur det utvecklar sig. Bytte även huvud i min träfyra, till en trätrea. Lite längre, lägre och spinmässigt. Laguppställning klar.

Fick några bra puttövningar av Hanson idag. Ska köras i morgon.

Annars, gått runt banan som vanligt. Grym kondition och svårt. Beror till viss del vilka tees de väljer, men den kan bli lååång. Blåser gör det och det fortsätter säkert. Ni som såg Ryder Cup, har väl bra koll på banan. Mycket vatten, speciellt runt greener. Enligt Hanson, spelades banan kortare under Ryder, framflyttade tees. Hårdare nu också.

Nu blir det stretch, room service och förhoppningsvis skype, innan det är läggdags hemma. Något avsnitt av lost sen kanske? Henningsson är på rymmen, på gymmet kanske?

Rakade av ett tjockt lager skägg i morse. En månads drygt. Var ju inge bra skägg tydligen. Fick be om två städningar på rummet, då huvudrakning även ingick.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Johanna Thea och Elliot....
01/06/2011 at 20:50

…gillar att skägget är borta =)

Comments are closed.

Pelle
01/06/2011 at 16:09

Med nya vapen i arsenalen och vassa insatser på dansgolvet så luktar det power play golf lång väg. Lycka till och gasa ordentligt på 2010 banan! 🙂

Comments are closed.

Tommy
01/06/2011 at 10:48

Med raz´r i handen
och rakad haka och knopp
Du säkert fann den
Vägen till tourens topp
🙂 Kör hårt

Comments are closed.