Tre uppvärmningar

Start 7.20 var det tänkt. Dimma gjorde att den sköts upp 30 min först. Då stod vi på tee och skulle pegga upp. Till rangen igen och sen till tee, uppskjutet igen 30 min. Kom iväg dock 8.20. Då var det lika dimmigt som vid sjusnåret. Intressant.

Dimma är tydligen min grej. Började birdie, birdie, efter eaglehugg och korthålslim.

Sen hände inte så mycket. En treputt för bogey och en tvåputt till för birdie, på de 9 första. Var precis över green på 15 och hade lätt chip för birdie, från greenkant. Lämnade den kort i nedförslut och missade kort putt, bogey. Limmade wedge på 18 till inom metern och gjorde birdie.

Stabilt spel över lag. Från tee riktigt bra och många greenträffar. Kom inte så nära hela tiden, men borde allt satt lite fler puttar.

Verkade som liveuppdateringen funkade så där bra. När jag kom i mål, såg jag att det stod +3 på mig efter 17. Men det var väl ingen som nattvakade ändå, så finten tog kanske inte.

Väldigt trött nu. Vet inte om jag vågar vila och sova en stund. Dygnsrytmen är inte helt i synch och får nog fokusera på sömn på rätt tid.
5.0/61person
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!