Torbjörn

Träning avslutad. Kändes väl helt ok. Torskade en puttävling mot Joel, men jag är van.

Hyundai är sponsor denna vecka med bilar. Så, det är du, Westwood, Dustin, Poulter, som kör det märket denna vecka. Vi vanliga människor åker buss. Där satsas det mer på rött. Röda säten och röda blinkande gardiner. Och en samsung tv förstås.

Efter en uppsnurrning av Andersson i pingisen, där det bara blev ett värmländskt set, tog vi oss till andra bord. Carambolebord. Mr Blomdahl himself prydde väggen med en härlig actionbild. Tur att han inte såg eländet dock. Otroligt kul i alla fall och nya tag idag. Fasth är ändå favorit, med både snooker och poolbord i sitt hem. Jonte, har du carambolebord?

Em start i morrn. Vädret ska tydligen ordna upp sig också, över 15 grader väntas och kanske tom sol.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!