27/04/2011 - 5 comments

Torbjörn

Träning avslutad. Kändes väl helt ok. Torskade en puttävling mot Joel, men jag är van.

Hyundai är sponsor denna vecka med bilar. Så, det är du, Westwood, Dustin, Poulter, som kör det märket denna vecka. Vi vanliga människor åker buss. Där satsas det mer på rött. Röda säten och röda blinkande gardiner. Och en samsung tv förstås.

Efter en uppsnurrning av Andersson i pingisen, där det bara blev ett värmländskt set, tog vi oss till andra bord. Carambolebord. Mr Blomdahl himself prydde väggen med en härlig actionbild. Tur att han inte såg eländet dock. Otroligt kul i alla fall och nya tag idag. Fasth är ändå favorit, med både snooker och poolbord i sitt hem. Jonte, har du carambolebord?

Em start i morrn. Vädret ska tydligen ordna upp sig också, över 15 grader väntas och kanske tom sol.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

tommy
28/04/2011 at 14:17

Jon: Tänkte inte på det. Det är ju ingen Ferrari precis.

Comments are closed.

Jon
28/04/2011 at 13:24

@Tommy: Köra?! Nilsson vill nog hellre bli körd.

Comments are closed.

Robin Askstrand
28/04/2011 at 12:17

Lycka till!

Comments are closed.

jonte
27/04/2011 at 22:18

Tyvärr inget carambolebord på tables! carambole som mest har fäste i södra sverige, man hittar enstaka bord i våra norra delar men dom försvinner mer o mer eftersom dom mest står tomma… visst passar jag på o träna när dom dyker upp, o jag håller med, riktigt kul! Torbjörn ja, han dyker upp då o då på våra vanliga poolturneringar! förövrigt mycket dålig förlorare ( i klass med Björck he he he…) men de kanske man får vara när man är den bäste genom tiderna i carambole, RESPEKT! Putta väl i helgen o sköna dollar rullar in. Mvh Jonte p.s grattis till grym tävling förra helgen.

Comments are closed.

tommy
27/04/2011 at 09:51

Då får vi hoppas det blir rött i score-kortet också så att Du får köra Hyundai nästa år :). Vi håller tummarna – lycka till.

Comments are closed.