Golf

Ett härligt spel det där golf. Men, ibland ändå inte.

Började bra med par och birdies i en fin mix. Treputtade för par på hål 18, annars en trevlig förstania med -3. På tvåan bestämde vi oss för att räkna med medvind på inspelet. En rak och prydlig wedge, landade precis kort green och rann ner i en bunker. 4 slag senare noterades en dubbel i kortet. Två greenmissar och chiptvåputtar senare, var jag ett över par.

Jobbade mig tillbaka in i matchen via birdie på kommande parfemma. Upp på två slag. Birdie igen på sjuan, efter järnfyra upp till 6 dm. Ordningen nästan återställd.

En drive på nian nådde inte över en fairwaybunker. Istället valde bollen att plugga sig, nästan till fullo, i vallen. Jag fick bara hugga ner andraslaget mitt i bunkern. Väl där, lade sig bollen lite smårisigt igen. Fluffade en järnsexa en bit fram. Därifrån upp på green och treputt. Trippel.

Egentligen inga dåliga slag alls idag. Någon småmiss, javisst och för dåligt närspel. Känner mig ändå het, men scoren uteblev.

I morgon blir det tidig buss till gk och nya friska svingar plus få puttar.
6.0/61person
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
6100%1
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!