Christian Nilsson Golf Award

Christian Nilssons stipendium "Christian Nilsson Golf Award" kommer att presenteras kl 16.00 på Värmlandsgolfens dag den 11 april på Färjestadstravet. Stipendiet är instiftat av Christian N Crew i samverkan med Christian Nilsson för att premiera och uppmuntra Värmländska golftalanger.

Christian N Crew sponsrar också med hjälp av ett antal företag ett eget travlopp under kvällen (ca 18.30) där överskott går till stipendiet.

Alla Christian N Crew medlemmar får program och entré gratis. Säg till i kassan. Givetvis hedrar du Christian med att ha Christian N Crew-tröjan på dig. Kommer du klädd så deltar du också i utlottning av ett fint pris (lista dig vid Christian N Crewbordet). Här kan Du se programmet på Värlandsgolfens dag. Värmlandsgolfens dag
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!