23/03/2011 - 2 comments

Uppeggning snart då

Fyrverkerier alltså. . . kan det varit så. . . litar på dig Tobbe. Betydligt mer än de andra källorna 😉

Det blåser vidare. Igår gick vi banan och det var storm. Ligger ju precis vid havet, så inte helt oväntad effekt. Eftermiddagsbris idag bara.

Rejäl puttutprovning igår med Seamus från Callaway. Face balanced och stort huvud söktes, med bra rull. Efter mycket om och men, blev det en sabeltandad sak från oddyssey.

Ny driver också, likadan, men med lite annan viktning.

Små greener här och ganska platta. Gäller att ha driver och järn 2 i spel, rätt tight på sina håll och buskar samt träd. Bara två parfemmor och det syndromet fortsätter alltså.

Hade 3 putters att välja på inför idag, alla kändes kanon. Tog med dom till hotellet och visade Thea. Hon fick välja vilken som var bäst och finast. Bra val kändes det som idag.

Kliar i fingrarna på Barth nu. Tur han har med x boxen för att få bort lite. Funkar väldigt bra hur som helst i vårt team, får bra hjälp med tålamod och golfmässiga saker bla.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Jon
23/03/2011 at 22:23

Ansiktsbalanserat is the shit. Fråga bara Zebra-Laurs.

Comments are closed.

Ola Larsson
23/03/2011 at 18:01

Hos Larsson kliar det så mycket i fingrarna att han satt upp ett eget golfnät på firman, så nu är hårdträningen även igång för mig. Tennis säsongen över för i år då skaderisken för en 110 kg´s 41 åring är för stor……
Kul att höra att nya caddie samarbetet funkar, hälsa alla och håll löst i puttern.
Mvh Ola

Comments are closed.