10/03/2011 - 1 comment.

Söderut

4 veckor på hemmaplan är snart över. Eftersom vädret fortsätter visa upp sig från sin mindre fina sida, har det varit golfhallen som det vevats i. Kanske inte perfekt, men efter senaste resan fick jag med mig lite feedback. Feedback på att det var lite ovant ändå. Så, nu har dosen ökats sista 2 veckorna och dessutom har det jobbats mentalt på spelförbererande saker. Känner mig bra i kroppen, sugen och i fint slag.

Familjen kommer åka med de första två veckorna nu. Till Marocko får jag åka själv, men ändå inte. Phil är hemma och vilar sig, så Barth kliver in på bagen alla 3 veckor. Känns kanon. Vi har ju tränat, spelat mycket ihop och jag är säker på att det kommer bli fint och kul.

Ganska små tävlingar väntar, om man jämför med de längre fram på säsongen, men om man lyssnar till denna underbara uträkning, kanske det ger bra med en topp 10. . .

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Jon
11/03/2011 at 13:20

Drar det strax igång igen?

Comments are closed.