Kassa blanca

Agadir är vi nu komna till. Flög igår från Malaga till Casablanca. Gött att ha 4 timmar där, tänkte vi. Käka, surfa lite och kanske köpa nåt kul. Väl där fanns en kiosk, som bara tog kontanter, ett bönerum, toalett och lite stolar. Blev inte som vi tänkt oss, men det gick ju. Framme i Agadir kollades pass och ifyllt arrival card. Biljett frågades det också efter. Den hade jag lagt kvar på planet, gör oftast det. - Då kommer du inte in då, sa den maktmissbrukande vakten. Blev lite tjatande, men nej kvarstod. Jaha, kommer väl inte in då. 5 minuter senare och byte av kur, inga problem. Pulsen gick ner fort. Transport till hotel, ut med grejerna, fram till receptionen. Fel hotell. Vänta på ny transport och sen till rätt. Man kan resa på olika sätt. Room servicen satt fint, efter en kanelbulle och kaffe vid niosnåret i Malaga.

Två banor denna vecka och pro am spel, under torsdag och fredag. Damerna har tävling här samtidigt (LET) och igår sprang vi på Louise Larsson, när vi ofrivilligt tittade till fel hotell.

Gick ena banan idag, den vi kör ett varv på. Ganska kort, smal och lätt. Blir nog låga scorer där. Den andra ska vara tuff, får se i morgon.

Fått fråga om svingvikt på mina klubbor. Man kan väl tycka att jag borde veta sånt, men det gör jag inte. Järnen tror jag ligger på låga D, D1 typ. Wedgar i samma område. Har tidigare haft D3 på driver, men kör nu med avkortad. Skulle gissa på D2, då Callaway sprutat in viktskum i klubbhuvudet, för att inte tappa svingvikt.

Tack för kommentarer och grattisar!

Känns oväntat med två timmars tidsskillnad i Marocko.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!