14/03/2011 - 2 comments

Helt blåst

Kan ju stämma på flera sätt, men framförallt vindmässigt. Fläktar på rejält på plats och det ska det fortsätta med under veckan, säger de som jobbar med sånt där.

Inga problem att komma upp i god tid, får bra hjälp med det, så vid åttahugget drog vi i gång. Slag på range och mycket putt, innan lunchen. Efter lunch gick vi banan med putter och lobbwedge. Lade krutet runt green, samt checkade landningsytor och strategi från tee.

Det klassiska tourvalet av tre parfemmor gäller även här. Två är lätt nåbara i nuvarande vind och det tredje är tight värre. Banan i övrigt - tuffa korthål och blandade parfyror. Generellt brett och väldigt snäll ruff. Svårighet i vinden och att greenerna är ganska små.

Inspel väntar i morgon. Känns bra att ha gått banan innan och gjort klart planen. Bara ut och spela som tävling i morgon.

1,5 timmar ut i ingenstans från flygplatsen ligger stället. Helt ok får väl sägas ändå, men det är på plats man får vara. Rätt dött i övrigt. Barth bor på caddiehotell, där ingen kan ha bott på flera år, som han uttryckte sig. Brunt vatten ur kranen och slitet och härligt. Dock fanns internet, så caddiedebuten är räddad.

Blir nog tillbakagång till förra årets laguppställning denna vecka. Användande av spoon och hybrid i dessa förhållanden känns som att kasta upp en pingisboll framför en fläkt. Järntvåan får visa upp sig.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Johan
15/03/2011 at 08:26

Lycka till Christian! Jag följer med spänning dag-för-dag.

Comments are closed.

tommy
14/03/2011 at 22:10

Det verkar som om banan passar dig tycker jag. Kul att familjen är med.
Lycka till.

Comments are closed.