16/03/2011 - 4 comments

Dubbelbirdie

Internet är ingen styrka hos detta italienska hotell. Därav en dag utan inlägg. Ingen täckning på mobilen heller, så avsidheten är komplett.

Spelade banan igår och helt plötsligt var det vindstilla. Helt annan bana då och ganska lätt. Match givetvis. Jag och Henningsson, mot Noren och Jonzon. När vi på hål 16 gick till ett upp, trodde vi, höll vi det in. Där gjorde nämligen jag och Oskar birdies, medan Noren gjorde birdie för dom. En klassisk dubbelbirdie, som slår enkelbirdie i match. Men, det var tydligen oklart.

Callaway kom hit på tisdagen. Fick keps, bollar, handskar, nya wedgar då, efter varvet. Kommentar - Väldigt röd panna och gött med nya fräscha grooves.

Idag vände vädret igen. Storm. Gick knappt att stå stilla på rangen, men det var bara att träna. Ska väl bli liknande förhållanden under veckan. Så, järntvåan åker in i bagen såklart och en driver med låg flykt.

Jag och Pelle stod och chippade på morgonen. I rak medvind skulle vi landa på green, men stanna kort om hål. Tog mig många bollar. Pelle gav upp. Barth fick prova, då Pelle var som mest trött. Två försök och klart. Det är tourcaddie det.

Stretch, kondition avklarat. I morgon kör vi.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Jon
17/03/2011 at 22:43

Ja, vi får skriva en ny snapsvisa.

”En värmlandspöjk han kan,
slö järntvåer när dä blåser…”

Rimmar fint.

/Tore Skogman

Comments are closed.

Elisabeth
17/03/2011 at 19:18

HIhi, kul att du tänkte till.

”Värmlandspojkar kan
ta ett järn iblann” tänkte jag.

Ber du snällt kanske vi kan sjunga en ganska nyskriven visa för dig vid tillfälle.

Comments are closed.

Jon
16/03/2011 at 23:07

”…ta supen som en man” menar du Elisabeth? 😉

Comments are closed.

Elisabeth
16/03/2011 at 22:17

Värmlandspojkar kan, lycka till i blåsten.

Comments are closed.