motorcity

Där befinner jag mig nu. Hemma hos Jörgen och Maria, med tre smågrabbar. De var snälla och bjöd in till sängplats, så det är kanon.

Jörgen visade ju även upp sig som caddie igår, då Phil kom flygande in på kvällen. Som ni kanske sett från bilderna, blev det lite track man test och ingen socket i Westwoods chinos. Blir inga större ändringar i bagen. Kanske dock en hybrid, istället för j 3. Börjar ju bli gammal nu och behöver hjälp att få höjd. Dessutom minskar den gapet mellan j 4 och spoon.

Träning igår annars och OS möte på kvällen. Representanter från SGF och från OS hållet informerade och inspirerade om Rio 2016.

Inspel idag och vinst mot Henningsson i en förnedrande niohålsmatch. Tåls att säga igen - viktigt. Lunch efter 9 hål (det är ju en så extremt fysiskt krävande sport) och 9 därefter. Dessa med Fasth (slow?), Larazabal och Davies. Mindre briljans dessa hål och som väl var ingen match.

Ruffen är tjock här. Bollen sjunker ner fint på ett borrande vis och det blir lite jobbigt. Lite beroende på läge, men dryga 100 meter kommer man. Bra, hårda greener.

Nu ska jag ta mig iväg till communityns egna gym. Tänkte jag skulle bli gött trött, så jag somnar tidigt och kommer in i tiden.

Träning i morgon, som en vanlig onsdag. Målträning, putt och ruffchippar.

Start 11.30 på torsdag.

Foto gjort idag med Callaway. Man kan ju bara blunda och hoppas att man kom undan med någon bild. Den svarta heldräkten (som kan vara till viss del underskattad tydligen), var utbytt till beige och manligt rosa. Den eminenta motorcityfotografen, var dock upptagen med jobb (märkligt), men bilder kommer väl.

0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!