Herregud

En av de sämsta ronderna på länge, länge. I alla fall resultatmässigt. Inte en birdie och bara mot.

Startade bra med fairwayträffar och greenträffar, skapade chanser. I stället missad fairway på femman, bogey. Treputt på nästa, bogey och sen en dålig drive på åttan, som spelades magiskt tufft in i vinden, bogey.

Bra chans på tian och hyfsad chans elvan. Igen dålig drive på tolvan. Boll borta, dubbel. Över green på 2 slag på 13, men par. Ok chans 14, bra chans 15. Gick för green på 17 med drive, missade vänster, bogey. Wedge upp till bra chans 18.

Mycket vind idag och tufft på alla sätt.

Nya tag i morgon och framåt. Ibland blir det skit, ibland blir det fint.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!