11/02/2011 - 1 comment.

Bra

Hade siktet inställt på att komma tillbaka till under par. Dvs 7 under minst. Körde även en blind match mot Henningsson, för att behålla drivet.

Bra väder i morse. Vindstilla.

Spelet var gött nog vasst idag. Skapade från start och dessutom var utslagen riktigt bra igen. Men, det har varit på tok för risig puttning. Limmade wedgar till död på 16, 17 och var på g. Sen kapade jag doglegen för hårt på 18 och hamnade i sand vid trädstam. Bogey. Fortsatte med birdies på ettan och trean, igen via bra wedgar. En greenmiss på fyran, med dålig chip tvåputt som följd, stoppade igen flowet.

Hade hugg på birdies därefter, men missade fairways på åttan och nian ledde till bogeys.

Får inte till scorningen alls. Gör på tok för lite saves och tar till vara på chanserna allt för sällan. Dessutom några korta puttar missade. Igår missades slag, javisst, men idag ska det vara ett gäng under par, med det spelet.

Nu väntar 4 veckor off. Hem till Karlstad och utvärdera läget.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Pelle
12/02/2011 at 09:30

Bra kämpat!Snart är flowet tillbaka. Det här blir en kanonsäsong.. 🙂

Comments are closed.