21/01/2011 - 3 comments

Plus och minus

Två över blev det i kortet. Men ett steg i rätt riktning. Bättre idag.

Drives har varit kanon i två dagar. Åtta gånger i ruff från tee på två dagar, är bra. Järn och wedgar var vassare idag. Träffade greener igår också, men idag var många inom 4-5 meter, samt någon upp till given birdie.

Det som strular är puttning. Tycker jag har bra rull på bollen och hastighet, men den slinker gärna förbi. Felläsning eller felsikte, vet ej.

Dessutom 2 dåliga slag idag. En spoon mot green på tvåan. Miss vänster om green i sand. Inget slag, utan fick spela bakåt, bogey. Järn 5 på sjuan (korthål), med för mycket fade i motvinden. Vatten och dubbel.

Missarna kostar och när jag väl missar fairway har jag problem från ruffen. Långa parfyror. Nådde bara en parfemma idag och bogey blev det ju där.

Minus för resultat och plus för spelet. Stämmer redan riktigt bra och jämför jag med förra årets inledning, är det stor skillnad. I cutmissens tunga stund är det bara att mala på.

Två dagar träning blir det nu. Eliasson åker hem natt till måndag och jag till Bahrein på måndag.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Per Österdahl
21/01/2011 at 22:52

Bara att tugga på Nils. Du får vrida några klick på puttersiktet och se om det hjälper.
Bahrein hade varit gött men det får bli Höissts stuga i Sälen med grabbsen för mig. Inte tölit det heller 🙂
/Laursinho

Comments are closed.

Ola Larsson
21/01/2011 at 17:40

Synd med missad cut i premiären, ändå gött att höra att spelet utvecklas i rätt riktning. 2 dagars träning i solen borde göra susen inför nästa vecka.
Hälsa Eliasson

Ola

Comments are closed.

Jon
21/01/2011 at 17:17

Gott med framsteg!

Comments are closed.