Öken

Man kan ju undra om det kommer förbli så. I Abu Dhabi regnade det 3 dagar och nu idag regnade det igen. Tydligen har de 3,5 regndagar per år och vi är på plats för att bevittna en snitthöjning.

Lite ovanliga syner från bilrutan till och från banan. Alltid ute på fälten brinner det någon oljeeld. Dessutom går en mängd rör överallt med bränsle, även genom banan. Ett villaområde är uppbyggt längs vägen, i varierande färger. Grönt, blått, gult osv. Inte jättesnyggt. Men, billigt. De som inte har någonstans att bo, får tydligen ett gratis hus här som Bahreinbo. Lite olja i Sverige kunde vi väl fått.

Träfyran fick stanna hemma denna resa. Visst funkade den ok i höstas, när den fick vara med. Men, den går för kort och för högt. En spoon passar bättre in i setet. Fick en idag, som jag kommer köra med. Svingar jag bra kommer den gå fint.

Skype med Lennart nu och sen upp på taket till gymmet. Är tydligen grejen att lägga fitnessavdelningar så högt som möjligt.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!