25/01/2011 - Kommentarer inaktiverade för Leaderboard Volvo Golf Champions Bahrain

Leaderboard Volvo Golf Champions Bahrain

Volvo Golf Champions spelas på The Royal Golf Club, Bahrain och är en liten till medelstor tävling på Europatouren med knappt 16 miljoner kronor i prispengar. Segraren får knappt 3 miljoner och 3:an drygt 1 miljon kr. En klarad cut är värd ca 35 tusen kr.

Christian startar på hål 1 kl 10.10 (kl 12.10 Bahrain-tid) tillsammans med Sören Hansen Danmark och Rafael Cabrera-Bello Spanien. På fredag startar han kl 06.10 svensk tid (08.10 Bahrain-tid) från hål 10.

Observera att det är bara de 60 första (av hundra startande) som klarar cutten.

Här kan Du följa hur det går för Christian i Leaderboard Volvo Golf Champions. Leaderboard Volvo Golf Champions, Bahrain

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.