Igång

Väldigt kul idag. Bara att få slå lite olika klubbor och se flykten var trevligt. Blev ju någon sockad chip och övriga intressanta slag, men det tog sig.

Gick genom putt, chip, wedgar och slag, innan lunch. Efter lunch gick vi ut 9 hål. Jason, som skulle bära bag idag som philvikarie, kunde inte följa med ut. Kang dök oväntat upp en dag för tidigt och då fick han lyda boss. Eliasson lånade dassig vagn och rullade bag istället, med bravur. Fasth kom ikapp oss (tecken på tempoproblem eller spridning? Nej, slog lite extra och Fasth är inte långsam) och vi körde sista hålen ihop. Helt ok gick det.

Ian var på plats när vi kom tillbaka till övningsområdet. Vi ändrade lie på långjärnen. De nya järnen verkar annars riktigt bra. Bytte även grepp på lobbaren. Provade ny Razr hawk spoon med project x skaft, den blir det. Puttern, dart, blir det också. Bollen - ingen större skillnad, lite hårdare. Utrustning - check.

Sen avslutade vi golfdagen med träning igen. Började kännas bra på slutet. Bättre än vad jag hoppats på.

Gympass avverkat. Mage och kondition. Eliasson lekte med löpbandet.

Nu iväg till mallet bredvid hotellet för middag. Börjar bli sent.
5.0/61person
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
5100%1
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!