16/01/2011 - Kommentarer inaktiverade för Dags att köra

Dags att köra

Precis. Nu drar det ihop sig till omstart. Känns lite konstigt, på något sätt, men det brukar det göra efter vinteruppehåll.

Blev lite kortare break ändå, mot vad jag haft tidigare säsonger. Har kört hårt, speciellt på slutet, i slaghallen och tekniskt sett, är det bättre nu än när säsongen avslutades. Sen blir det kanske andra saker som får jobbas på i inledningen.

Vi (jag och Eliasson) landade precis i Abu Dhabi och har tagit oss till ett hotell. Imorgon får vi flytta in i "palatset", men idag får vi hålla till godo med vanligt hotell.

Tre timmars tidskillnad, borde inte vålla någon större kaos i kroppen. Upp tidigt, är planen i morgon och ut för spel och träning.

Dubaishejken! Jag är öppen för boendeförslag den veckan.

Tänkte börja med något nytt nu när hemsidan shapats upp igen till ännu högre höjder. Nämligen någon form av intervju med andra svenskar och personer nära mig på touren. Tio frågor. Samma som ställs till varje person, sen får vi se hur ofta. Så, kom med förslag på frågor och påverka vilka 10 det blir.

Har nya järn för i år. Ny spoon. Ny boll. Provat ny putter hemma, som verkar bättre. Lättare att sikta med och ger bättre rull. Utrustningen behövs stämmas av innan torsdag.

Slutat jobba med Jenny, som var ute förra året. Hon väntar barn och har slutat. Istället kontaktade jag Inger Karlsson på KMTI, som direkt visade intresse. Nu har jag ännu en engagerad person i teamet runt mig. Känns kanon. Vi har jobbat både i gymmet och i golfhallen, med styrka och rörlighet. Blir perfekt att ha Inger på hemmaplan, mellan tävlingarna.

Nu har Eliasson duschat färdigt och svidat om till mysdress. Nu är det dags för mig. Room service på ingång.

Återkommer med info om årets första utomhusslag. Jason flög samma flight som oss idag och kommer cadda i morgon. Phil kommer måndag kväll.

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.