Vad är klockan?

Det kan man undra. Känns som den är en viss tid, man tror att den är en viss tid, men den är någonting annat. Landade söndag kväll i Singapore, efter lite sömn på planet. Mittensäte drog ner möjligheterna en bit. Dock bra underhållning på planet, egen skärm med massor att välja på. Väl framme, var det direkt till hotellet och förhoppning om att bli trött igen. Det blev jag framåt elvahugget och somnade. Vaknade någon timme senare och så höll det på. Fick ändå några timmar fram till kl 9. Ut till banan, eller rättare sagt, banorna. Tävlingen spelas på 2 st och upplägget är, ett varv på vardera bana och helgen på samma. Idag spelade jag in den som det blir en rond på. Kort, ganska öppen och lätt. Här blir det nog låga scorer. Enorma greener dock, med en hel del lutningar. Sen grain då förstås. Det kommer man inte undan i Asien. Sen verkar det vara olika typ av gräs också. I ruffen, på vissa ställen, känns det som man slår från nedklippta ormbunkar, typ. Dryga 30 grader och lite gött halvdisigt. På vårt tolfte hål idag, började sirener ljuda över banorna, i ca två minuter. Sen en kvinnoröst - play is suspended, lika högt. Det är tydlighet. Lika tydligt var inte anledningen. Vädret såg bra ut och inga åskljud hördes. Vi slog vidare, men senare blev vi stoppade av marshalls. Sök skydd, tyckte de. Spelarna på banan fattade inget. Vissa slog vidare, andra tog skydd under tak i små hyddliknande byggnader. En halvtimme senare, kom engelsktalande marshalls ut och sa att det fortfarande var förbjudet att spela. Böter annars, eller diskning, ryktades det om. En stund senare, nya besked. Avbrottet gällde bara andra banan, inte vår. Det var aldrig avblåst. Jaha. Blir lugn kväll. Mat och softning. Försöka få huvudet in i matchen. Vet att det kan verka som en tuff uppgift. Inspel på andra banan i morgon. Sen säkert lite gym också. Jenny och Pierre kommer vara med de här två veckorna ute. Säger så.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!