Svordom

Lite onödigt att skriva, men inombords låter det.

Spelade bra idag. Träffade de 17 första greenerna. Tvåputtade hela vägen till 15, där fick jag i en birdie. Birdie tidigare på tretton, parfemman. Skavde hålet för birdie på 16 och 17 och prickade fairway på 18. Sen hände en sak, som hänt på tok för många gånger i år. 153 meter till hål, bunker kort. 142 meter över den. Inge bra att vara lång. Om något hjälper vinden, tror vi, men mest från vänster. Järn 9 blir bra då. Slår den mot mitten av green och fadar mot pinnen. Carry i bunkervallen och tillbaka i bunkern, bogey.

Som det ser ut nu är det färdigspelat för i år, men får väl vänta lite med att konstatera det.

Längdkontroll och puttning är något som måste bli bättre. Europatoppen nås inte annars.

Gym nu i alla fall och sen får väl tiden utvisa vad som händer.
4.0/61person
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
4100%1
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!