18/11/2010 - 2 comments

Startblocken

Kom iväg fint i starten idag. På gränsen till tjuvstart. Birdie på mitt andra, tredje och fjärde. Missade sen en birdieputt på femman från 2,5 meter. Kändes bra då.

Missat utslag på hål 15 och av bara farten, också greenmiss. Bunkerslag tvåputt - bogey. Birdie på 17, efter järn 9 upp till metern.

Sen vände det. Bogey ettan. Hookad trä 4, mask, lobwedge fram och wedge tvåputt. Bogey också på båda korthålen på första 9 - femman och åttan. Missade greener.

Har en del att göra imorgon. Behöver slå bättre järn och längre wedgar. Skapade för lite på slutet idag.

Träfyran får åka vidare i bagen. Lellspoon kan vara kvar i värmland. Nya spoonen i omklädningsrumsskåpet.

Pratar som sagt med Jonas eller Lennart, inför varje varv. Vi går genom läget, gör upp en plan för morgondagen. Jag har som sagt ett par punkter jag förlitar mig till. De som varit med lång tid nu är - Beslut. Att ta ett beslut om klubba, skruv, riktning. Lita på det och slå. Acceptera vart bollen tar vägen. Tålamod och mala på hela varvet. Gör jag detta till 100%, gör jag mig själv rättvisa och har möjlighet att spela på min kapacitet. Blir även lättare att utvärdera golfen, då jag vet att alla slag har gjorts ordentligt. Även en trygghet att ha under tävling, att gör jag mina punkter bra, är jag nöjd. Sen tillkommer lite inställningstankar, samt verktyg att ta mig tillbaka på spåret, om det behövs.

Pre shot rutinen, ska vara den samma och den kan jag även justera någon gång per år. Samma sak med rutiner innan tävlingsvarv.

Full gas imorgon.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Ola Larsson
18/11/2010 at 16:01

Oliver W där har ni en pre shot rutin…………………
Bara att nöta på Nilsson, bra jobbat på asien turnen hitills.

Mvh Ola

Comments are closed.

tommy
18/11/2010 at 13:50

Vi håller tummarna för en go spurt.

Comments are closed.