Slut till slut

Nu är det över. Var nära birdie på sjuan, men sen avslutades det med två bogeys. Treputt på sista. Har ju avslutat bra vid viktigare tillfällen, så en kass spurt nu överlever jag. Men det svider alltid. Sitter i singapore airlines business lounge nu och väntar på flyget till Hong kong. Åker inte business annars, men nu var det enda möjligheten. Helt ok ställe att döda några timmar på, verkar det som. Var nära att göra en tabbe med lägesförbättringen ändå. I lördags. Låg på green, men hade foregreen och mer eller mindre bunker i linjen. Bestämde mig för att chippa. Markerade bollen och frågade Phil om scorekortet. Tänkte lägesförbättra ut på foregreen. När jag började mäta ut avståndet med kortets hjälp, undrade Phil vad jag gjorde. Då kopplade det. Som väl var glömde Phil passa flaggan, då det normalt inte görs vid chip, så jag fick kalla på honom. Even. Och nice teamwork. Bor med Noren nästa vecka. Han flyger lite tidigare än mig. Då får man ta rygg på mästerbloggaren. Funderar på morgondagen. Inspel eller inte? Kanske bara går banan. Sliten. Behöver träna istället. Inför St Omer och Holland, för att ge exempel, spelade jag inte in. . .
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!