16/11/2010 - 5 comments

Sista veckan?

Hong Kong är ju sista tävlingen för året innan finalen i Dubai. Tyvärr har jag en bra bit upp till topp 60 nu, men det finns möjligheter. Vet inte vad som krävs. Bara att sikta mot toppen.

Bor mitt inne i Hong Kong. Från tjugoandra våningen syns bara skyskrapor åt alla håll. Har inte varit nere på stan än, men vissa av de andra svenskarna har shoppat loss elektronik och klockor. Jag blir nog lugn.

Domaren stod i greenkant på sexan, när jag skulle chippa från green. Lite härligt motgrain gjorde att det sprutade torv och det var bara att försöka lappa. Domaren sa inget och det skulle han väl inte heller. Förstod läget. För övrigt grymt nära att sänka den. Enkelt par.

Idag har jag och Phil gått banan. Slagit några puttar på greenerna. Har varit här förut och känner igen mig. Rätt tight bana från tee och bara två parfemmor. Små greener, som lutar i 9 fall av 10, från bakkant till framkant, ganska skarpt.

Fick en ny spoon från Callaway, hawk. Ska prova i morgon. Som det känns nu, blir det bara tre drives från tee och just många spoons eller träfyror.

Annars en lugn dag på banan och istället lite sovmorgon. Gym, massage och stretch istället.

Niobussen ut till banan i morrn, som tar en dryg timme. Genomgång och träning på alla speldelar. Mest fokus på puttning och utslag.

Published by: Christian in Nyheter

Comments

Jon
17/11/2010 at 04:14

No strangenesses

Comments are closed.

Pelle
16/11/2010 at 22:45

Varför inte tjacka en ny Kodak och hänga på Norén i kameratugget.

Appropå Kodak och Kodak challenge på PGA touren. Helt crazy! Ett hål, tre man, en miljon dollar till vinnaren. Det hade Dr Phil gillat!

Du skriver ibland att du ”gjort dina punkter bra”. Vad innebär det? Preshot routines eller?

Lycka till på världens bästa jobb under veckan!

Comments are closed.

LP
16/11/2010 at 22:27

42:a plats i vinstdragningen känns ruttet denna vecka. Är du sugen på att byta mot din 2:a Tage?

Comments are closed.

Nissechipp
16/11/2010 at 16:17

Saknar du lellspoon ,som du gav mig, så kan du alltid få tillbaka den (if you give me an offer i can`t resist) Lycka te /Nissechipp

Comments are closed.

björck
16/11/2010 at 14:39

Delad 2:a med max 1 snubbe till, eller bättre, borde räcka till Dubai. Kan funka att dela silvret med ytterligare en men då får ingen under 60-strecket vinna tävlingen och ingen av de du delar med får vara 61 – 69 på dagens RtD-lista.

Det enklaste är att vinna rakt av.
Keine könstigheiten.

Comments are closed.