Sista veckan?

Hong Kong är ju sista tävlingen för året innan finalen i Dubai. Tyvärr har jag en bra bit upp till topp 60 nu, men det finns möjligheter. Vet inte vad som krävs. Bara att sikta mot toppen. Bor mitt inne i Hong Kong. Från tjugoandra våningen syns bara skyskrapor åt alla håll. Har inte varit nere på stan än, men vissa av de andra svenskarna har shoppat loss elektronik och klockor. Jag blir nog lugn. Domaren stod i greenkant på sexan, när jag skulle chippa från green. Lite härligt motgrain gjorde att det sprutade torv och det var bara att försöka lappa. Domaren sa inget och det skulle han väl inte heller. Förstod läget. För övrigt grymt nära att sänka den. Enkelt par. Idag har jag och Phil gått banan. Slagit några puttar på greenerna. Har varit här förut och känner igen mig. Rätt tight bana från tee och bara två parfemmor. Små greener, som lutar i 9 fall av 10, från bakkant till framkant, ganska skarpt. Fick en ny spoon från Callaway, hawk. Ska prova i morgon. Som det känns nu, blir det bara tre drives från tee och just många spoons eller träfyror. Annars en lugn dag på banan och istället lite sovmorgon. Gym, massage och stretch istället. Niobussen ut till banan i morrn, som tar en dryg timme. Genomgång och träning på alla speldelar. Mest fokus på puttning och utslag.
0.0/60personer
Betyg statistik:
BetygProcentAntal
60%0
50%0
40%0
30%0
20%0
10%0
Klicka och dela med dig!Klicka och dela med dig!