09/11/2010 - Kommentarer inaktiverade för Regn

Regn

Vaknade i morse till ösregn. Tydligen hade det varit så ett tag, vilket ledde till att banorna var avstängda tills en början. Även rangen. Öppnade igen innan lunch.

Drog till banan lite senare än tänkt. Fick stretching och behandling av Jenny och Pierre, innan lunch. Behövdes.

9 hål inspel senare, blev plånboken något hekto lättare. Andersson fortsätter mata in kulor. Oförskämt.

Gick sista nio hålen med Phil och puttern. Puttern bar jag och Phil gick själv. Han bar dock banguiden och vi planerade som vanligt landningspunkter från tee.

Tuffare bana denna. Nu kan man ju tycka kanske att jag borde veta namnen på banorna, men, nej. S tror jag denna bana börjar med. Den andra T. S banan längre, mycket vatten i spel och en hel del runoffs runt green. Mycket träfyror väntar från tee.

Kunde vara ett riktigt läckert ställe. Banan ligger på en liten ö och man ser över till staden från många hål. Vyerna blir dock sämre av att det byggs för fullt och att hamnen ligger på andra sidan. Kranar och dockor (heter det va?) är typ det man ser. Märklig känsla.

Massage på g och förhoppningsvis lite skypning med familjen. Webcamera nu på nya datorn, så det är ju kanon. Hotelbuffe med sushi i spetsen väntar senare och säkert en film.

Lutar åt lägesförbättring på torsdag, då vätan gör sig gällande och lera fastnar på boll. Ska tänka mig för, Pelle. . .

Published by: Christian in Nyheter

Comments are closed.