09/11/2010 - Kommentarer inaktiverade för Leaderboard Barclays Singapore Open

Leaderboard Barclays Singapore Open

Barclays Singapore Open spelas på banorna Serapong och Tanjong på Sentoca GC, Singapore och är en av de största tävlingarna på Europatouren med knappt 40 miljoner kronor i prispengar. Segraren får drygt 6,5 miljoner och 8:an knappt 1 miljon kr. En klarad cut är värd minst 75 tusen kr. Topp 5 innebär sannolikt klart för spel i Dubai.

Christian startar på den kanske något svårare Serapong tidigt torsdag morgon svensk tid kl 03.50 (kl 10.50 Singaporetid) tillsammans med Tano Goya Argentina och Ben Fox USA. På fredag startar han kl 0.50 svensk tid (07.50 Singaporetid) på bana Tanjong.

Här kan Du följa hur det går för Christian i Barclays Singapore Open. Leaderboard Barclays Singapore Open

Published by: tommy in Nyheter

Comments are closed.